På plats..

Då är jag och Linn här på Teneriffa! Här har vi det bra med riktigt mycket sol, god mat, ett fint hotell och kall dryck ;) Efter snart halva tiden kan vi rapportera att det känns som en perfekt uppladdning inför det kommande plugget. På dagarna varierar vi oss stort genom att antingen slappa vid poolen på hotellet eller slappa vid havet =P Jag har snart läst ut "El choco" som rekommenderas varmt till alla som inte läst den, ett tack till Sunk som pratat om den tidigare vilket gjorde att jag köpte den på Arlanda! Nu ska vi spela lite minigolf... Ses om några dagar =)

Teneriffa!

Imorgon drar vi till Teneriffa i en vecka, mobilen lämnas hemma så skulle det vara något kan ni ju skicka ett mail =)
Ha det fint här hemma ;)


31 myggbett och 4 mil senare.

Då var man tillbaka i civilisationen efter 3-4 dagar på fjället (beroende på hur man räknar), en dag mindre än planerat men det var ett gruppbeslut som vi inte ångrar =) Jag, Per och Danne har iaf haft det sjukt bra, perfekt väder och härligt sällskap! Kul att denna resa blev av då vi pratat om den i 4-5 år. Till en annan resa blir det dock att gå mindre, ta med mer öl och även fiskegrejor. Vi konstaterade att det inte är så fantastiskt kul att bara "dumgå". Ikväll har jag packat upp ryggsäcken och njutit av att vara nära tekniken igen! Imorgon blir det hemtenta för hela slanten på sommarkursen, önska mig lycka till!

Ett citat får avsluta denna långa dag och lyckade vecka: "I munnen från ingenstans"

Fjällvandring.

På onsdag jobbar jag mitt sista pass på byggen för i år =D Detta firas med att Linn kommer hit då och stannar ett dygn, därefter på torsdag åker jag, Per och Danne till Adolfström för att därifrån fjällvandra på kungsleden mot Ammarnäs under 4 dagar. Veckan, efter onsdag kl 16:30, ser minst sagt ljus och kul ut!




Förhoppningsvis får vi bättre väder än på bilden men troligen inte!

Somliga går med trasiga skor.

Denna fråga ställde sig Cornelius Vreejswjik (stavade rätt direkt =P) och många har ställt den till mig här på slutet. Jo jag kan iaf svara på denna fråga med att det beror på att gamla och trasiga skor är sjukt sköna.

Sommaren är och har varit sjukt bra, tror det kommer något sammanfattande inlägg såsmåningom! Ska snart tagga igång bloggandet på allvar igen.

RSS 2.0