Årets sommarlåtar 2011 - Ge förslag nu!

Hej alla vänner! I en planeraryra såhär efter påsken där det mesta handlar om exogena processer, människosyn, ekonomisk geografi m.m. tänkte jag att bra avbrott är att börja ta in förslag till sommarlåtarna år 2011. Ifjol la jag upp förslag på låtar och ni fick rösta något som resulterade i väldigt mycket gubbrock, något som uppskattades av många men långt ifrån alla. Den gången drog Bruce Springsteen och Boston de längsta stråna, i övrigt har det tidigare år sett ut som följer. Inom parentes är namnen på dem som öppnat mina ögon för respektive låt:

2004: Alphaville - Forever Young och Jefferson Starship - We built this city
2005: Jon Bon Jovi - Living on a prayer och Fine young cannibals - She drives me crazy
2006: Buggles - Video killed the radiostar (Per Lundgren) och The Conells - 74 75
2007: Liquido - Narcotic (Rikard Holmgren) och The Offspring - The kids aren´t alright (Richard Lindström)
2008: Joe Esposito - You're the best (Erik Müller-Sandvik) och REO Speedwagon - Take it on the run (Madde Althén)
2009: Daryl Braithwaite - One Summer (Sara Gustafsson) och Journey - Don't stop believing
2010: Bruce Springsteen - Dancing in the dark (Tobias Hjalmarsson) och Boston - More than a feeling
2011: ???? och ????



Boviken midsommar 2010! (Ett bra exempel på ett tillfälle för en bra sommarlåt helt enkelt ;)

Precis som tidigare år är de två kriterierna för låtarna att det ska vara minst 10 år sedan de släpptes (vi vill ju inte att de ska konkurrera med de "riktiga" sommarplågorna!). Det andra kriteriet är att låten ska kunna klassas som hyfsat känd hos den breda massan, eller helt enkelt vara äckligt bra. Lämna ett förslag i kommentarsfönstret så fort som möjligt så kommer en omröstning inom en snar framtid!

The blogg is back in town!

Hej allesammans, tänkte bara öppna upp detta forum för omvärlden igen! Vill här dela med mig av min vardag och allt som det innebär =) Fick jobb direkt jag kom hem från resan, heltidslärartjänst i Örnsköldsvik med geografi + samhällskunskap på schemat. Detta upptar det mesta av min tid fram till sommaren men jag hoppas hinna med lite kul också!

"Vardagskul" var det idag när tåget på bottniabanan ville stanna kvar i garaget på vägen hem (någon växel eller något som var trasig). Det var dock inte detta som inte var kul utan att jag precis innan pratat med morsan och berättat hur bra det flyter med tågen. När meddelandet sedan kom pratade jag i telefon med Linn som på något telepatiskt sätt sekunden innan radiotanten började prata sa "Går det inte bra för Emil?" *tantens meddelande* sen kunde jag svara "Nej, nu går det inte alls bra" =P. Fick sedan dela säte med en tjej i 7-års åldern som lyssnade på en discman (visst heter de så) och ännu bättre var att det var en bränd skiva med melodifestivalen 2007 som satt i. Kände mig ganska  high tech när jag plockade fram min MP3 från Clas Ohlson ;)


RSS 2.0