04:40!

Då ringer min väckarklocka imorgon! Söker lite medlidande i höstmörkret och en praktikplats i Umeå till våren ;)

111111

En perfekt dag för mig som älskar lustiga sammanträffanden, så BRING IT! :) Har avverkat seminarium och resten av dagen skall användas till planering till BFB imorgon! Nej, jag tror det får bli ett träningspass nu innan helgen också. Kommer ju att vara i Skellefteå under de närmsta tre veckorna så träningen blir nog lidande (älskar att skriva om träning och känna mig som en sånn där inne/modebloggare, snart kommer mobiluppladdningar på vad jag har på mig idag också!). Simma lugnt, allesammans!

Sjukt förresten att det är mitten av november men mer känns som början av oktober. Växthuseffekt á la 2011!

November, helt plötsligt!

Vet inte riktigt vad som händer den här hösten?! Tiden bara flyger fram och nu var det november, denna höst räknas helt enkelt inte i dagar utan i veckor och tentor. Har redan hunnit med 4 st, vilket är det man brukar ha på ett helt läsår i vanliga fall. Det går dock bra och jag trivs! Förra veckan var veckan när allt hände så jag hoppas att denna vecka ska vara lugn fram till lördag då vi har inflyttningsfest med det hemliga/tolka fritt temat BFB. Ska bli väldigt intressant att se alla tolkningar! Fram tills dess ska jag träna, socialisera, skruva mera IKEA-grejer (man får aldrig nog :P) och förbereda lite kalla kriget till en historia A som jag ska ha på praktiken.

Hela grejen med praktik känns lite passé! Ska vara på min gamla gymnasieskola hos min gamla filosofilärare och tillika klasskamrat från religionen. Vi kommer garanterat ha långa djupgående metoddiskussioner men just grejen att ha praktik känns lite väl 2007 (eller 2008, 2009). Nåväl det är bara 3 veckor och med denna hösts tempo borde det vara över innan det ens har börjat. Aja, slut på denna osammanhängande uppdatering "out of the blue". Vill blogga mer! Vill jävligt mycket mer men det gäller att hitta tiden, orken och motivationen också. Tills dess; vi ses på facebook :)

PS: Jag och Per följer nu andra världskriget i realtid på twitter --> RealtimeWWII, häng med du med! :)

RSS 2.0