Då var den här, den första sommaren i Umeå!

Ska för första gången i mitt snart 27-åriga liv spendera lejonparten av min tid under sommaren på en annan plats än Skellefteå. Efer första veckan på jobbet och en härlig helg så känns detta bra :) Kommer ju dessutom bege mig hemöver fram mot festivalen om 1,5 veckor. Jobbet som distanslärare på NTI är än så länge intressant och det känns bra att först jobba två veckor, vara ledig tre och därefter arbeta sju till. Den första tiden blir lite som en introduktionsperiod och förhoppningsvis känner jag mig mer på plats när jag kommer tillbaka i mitten på juli.

I övrigt grubblar jag lite över, nostalgiker som jag är, vilka de bästa sätten att föreviga vardagen är utan att det ska bli ett evighetsprojekt! Har kommit en bit på vägen i detta men känner jag mig själv rätt så kommer jag alltid att vilja ha något projekt liggandes som man kan ta itu med! Aja, nu fortsätter en lugn söndag i hemmets trygga vrå för att ladda inför en ny arbetsvecka i sommar-Umeå (som för övrigt är ganska folktomt, but I'll like it då många stjärnor ändå är kvar!).

Brytningsdags!

Tror att jag någon gång för länge sedan på denna blogg skrev något om större och mindre "brytningar i livet" där de större då skulle vara ex. ta studenten, mucka från lumpen, få barn osv. Denna helg befinner jag mig i en så kallad mindre brytning dvs. när man går från studier (avslutat 4:e året på universitetet) och ska börja sommarjobba. I sommar blir första året på 6 år utan Coop Bygg och Skellefteå, det känns vemodigt men samtidigt bra. Både i bemärkelsen att vara lärare och vara i Umeå. Känner också att i dag är en sån där bra och produktiv dag, hoppas livet är snällt mot dig som läser detta :) Njut av årets sommarhits och må bra, för det tänker jag göra!

RSS 2.0