Tre år sedan.

För tre år sedan var man i Bangkok, på väg ut på en längre resa.

Varför kändes det mer intressant än att skriva en skituppgift om "skolvägar"?

Har skrivit hälften och på två timmar ska jag vara klar, för då blir det en eller två öl på Nh!

Hinner jag kommer det fler inlägg under närmsta timmen ;)


Nu är det helg...

...och det firar vi med detta youtubeklipp som Linnéa skickade (första minuten är roligast):

 

Tentafest ikväll, sittning imorgon - duschen here I come =)


Det här med tentor!

Imorgon har vi salstenta, har pluggat rätt mycket i veckan för att motstå den hos många allt för omfattande rädslan att misslyckas. Jag önskar ibland att jag hade en parallell-Emil som jag kunde experimentera lite mer med, t.ex. att inte plugga något inför tentan och se hur det går. Hade man en halva att experimentera med skulle man ju kunna göra lite mer "crazy"-saker med den halvan också som ens förnuft aldrig skulle tillåta en i vanliga fall t.ex. att alltid gå till universitetet i min Mt. Rushmore-outfit och se hur lång tid det skulle ta innan man blev en lokalkändis.

Det var bara lite tankar från idag, nu ska jag cykla ned till universitet och plugga in det sista.

090921.

Ännu en härlig och solig dag i September, sensommaren tar visst aldrig slut! Vet inte vad jag ska skriva riktigt men prat om väder kändes allt för helylle =P 4 timmar föreläsning på geografin idag, hade hellre använt dem till att plugga inför fredagens tenta men det får gå ändå!

I övrigt är allt ganska bra med mig, tackar som frågar =) Hur är det själv? Sittning nästa helg med ett härligt gäng faddrar, generaler och nollor - kan inte bli annat än succé! Nu ska jag infinna mig någonstans på universitet om 18 minuter så det är nog dags att börjar röra på sig!


Angående spontanitet och att komma in i tempot.

Nollning, 225 % Plugg, Träning samt Underhåll av relationer!

Jag tycker inte på något sätt synd om mig själv, men problemet ligger i att jag i grund och botten är en spontan människa. Hur lätt är det att vara spontan när all tid succesivt planeras upp av mig själv? Insparken är kul men lite väl lång, ser fram emot de sista tillfällena och sittningen. Inte bara för att det är roligt utan när nollningen är över vet jag av erfarenhet att det uppstår en stor del mer disponibel tid där det finns utrymme för spontanitet.

En bild säger mer än 1000 ord.

Afro-dite?

Uppdatering av studenten Emil.

Då hade jag börjat mitt tredje år här i Umeå och snart även här på bloggen. DB skrev något i stil med att jag är rikssämst på att uppdatera min blogg och jag kan inte annat än hålla med! Läser inte särskilt betungande kurser men de tar ändå mycket tid och resterande tid ägnas till nollningen där mitt lag delfininfluensan dominerar. Kom hem för kanske en timme sen från universitet, kände mig lite trött och sliten efter tidiga morgnar. Slumrade lite i en kvart, kom sedan på att det var längesen jag lyssnade på denna låt så nu är jag glad och pigg igen!


RSS 2.0