Bläckfisken utan armar & Skräcklucian!

Jag och min far hade under sommaren en gräsklippardeal som innebar att han tog allt som gick att komma åt med gräsklippartraktorn och jag tog allt annat med den lilla gräsklipparen. Under en av dessa klipparsessioner hittade jag den här liraren:


Tyckte lite synd om den stackars bläckfisken utan armar så jag sparade den på broräcket och förevigade den genom bilden. När jag la huvudet på sne tyckte jag se en likhet med något annat och på Lisas blogg hittade jag i ett inlägg från December 2007 svaret --> Skräcklucian! Min första tanke var dock att skräcklucians ansikte skulle ha varit målat med svart färg, något som skulle stärkt likheten ytterligare, men jag tycker ändå att de måste vara släkt på något sätt:

Vad tycker ni i panelen?


Hej bloggen!

Det var mer än tre veckor sedan sist vi, jag och du bloggen, kanske ska göra ett nytt försök nu när jobbet är slut, en vecka i Boden är avnjuten och jag är på plats i Umeå? Har ju haft kamerakabeln i Umeå när jag varit i Ske så bland ca 750 bilder borde det ju finnas något kul från sommaren att dela med sig av. Det blir dock inte denna tid på dygnet!

Hon var skyldig mig sedan Barcelonaresan!

Jag brukar försöka blogga själv etc. men mycket jobb och annat i kombination med en kamerakabel som behagar att vara i Umeå gör att det inte blir alls så mycket. Hela föregående vecka (29) var jag och Linn lediga och hade en härlig vecka, för att få den sammanfattad kan ni kolla in detta inlägg. Ni kan dock ignorera "feltrycken" om minigolfsförluster och 5-kamps förluster ;)

RSS 2.0