Sportintresse?

Följande dialog utspelade sig i vårt korridorskök mellan mig och Pelle tidigare ikväll, till storyn hör också att vi tidigare i veckan under ett spel konstaterade att Pelle inte har något sportintresse:

Jag: -Har du sett att Luleå leder mot Färjestad? (lite med glimten i ögat)
Pelle: -Nej och jag kunde inte bry mig mindre..
Jag: -Så intresset för sport är så heldött?
Pelle: -Ja, enda gången det är kul är vid större händelser som typ OS och sånt.
Jag: -Sverige i en VM-final i fotboll också kanske?
Pelle -Vadå nu ikväll?

Genom detta var det bekräftat att jag bor med en av de minst sportintresserade människorna i Sverige. Från en sak till en annan, ska försöka laga punkteringen på cykeln nu. Önska mig lycka till =)

Igår.

Igår var det en månad kvar till julafton, igår var också dagen då jag fick veta att jag klarat en kurs. Inte vilken kurs som helst utan en kurs som gjorde att jag nu (sett till poäng) är mer än 50 % klar, känns bra. Igår var också en skitdag sett till väder och jag fick punktering på cykeln.

Idag har därför varit en gående dag, fick dock sluta kl 15 istället för kl 16:30. Ska på gymmet och träna med Jocke och Tobbe nu, senare kommer kvällen att spenderas med Per, Gustav och DB samt en kavalkad av sällskapsspel. Jag lever i förnekelse om någon undrar varför jag inte börjat tentaplugga, det ordnar sig, det gör det alltid =)

Besvikelse.

Studsade väl inte direkt upp ur sängen imorse men när jag väl gjorde det sneglade jag ut genom fönstrena genom persiennerna lite snabbt. Blev lite tvärglad när allt jag såg var vitt så jag rusade fram för att skruva upp, möttes då av inget vitt alls och insåg sedan att de vita fönsterbläcken var bovarna i dramat =/

Jävla växthuseffekt, när jag fyllde åtta (tror jag) var vi minsann ute i snön och letade efter filmrullsfodral med olika poäng i. Då var det säkert 30-40 cm snö. Detta ser jag som min egen empiri på att medeltemperaturen ökar och att vintrarna blir allt kortare. Ni som säger att växthuseffekten är en bluff kan ju bara gå och dra något gammalt över er =)

Godnatthumor!

När jag skulle käka middag idag började "Polisskolan 4 - Citizens on patrol" på Tv6. Följande klipp, om du kollar från 3:03 fram till slutet fick i alla fall mig att dra på smilbandet =D Minns tillbaka när jag och Honken såg alla polisskolan på VHS hos han i Tjärn under 90-talets glada dagar. Har du tid kan du kolla på hela klippet då det är lite roligt när de jävlas med Proctor under första delen! Enjoy!

 

Har för övrigt varit skönt med en väldigt lugn kväll måste jag säga =) Ta hand om er där ute!


091119

MLTR - 25 minutes

...För övrigt så är jag en dålig "bilvaktare", Linus bil var lappad idag när jag skulle flytta om den =/


Det blir inte bättre.

Har du inte sett dem förr, se alla tre och ge först därefter ett utlåtande. Har du sett dem förr, kolla igenom igen och skratta som vanligt =D

Charlie the Unicorn 1


Charlie the Unicorn 2


Charlie the Unicorn 3


Behövde en liten paus i PM-skrivandet, nu har krafterna återvänt lite iaf =)


Here comes the sun.

Efter ca 7 veckor med gråmulen höst (väl tilltagen överdrift men det är så det känns) visade sig idag solen och det i kombination med lite nysnö på backen. Jag kände suget efter att åka längdskidor för första gången sen vasaloppet för över 8 månader sen! Något som inte alls kändes lika kul var att samma sol var på väg att lämna oss som befinner oss på denna breddgrad redan kl 14:10 när jag cyklade hem och nu kl 14:35 är det nästan skymning. Tur att mörkret får stå tillbaka under sommarhalvåret.

Lumpenväckning.

Jag vaknade för 37 minuter sedan, detta för att jag 3 minuter senare ca skulle skjutsa Linus till flygplatsen. Han och fyra andra grabbar ska till Las Vegas i 10 dagar, hade kunnat byta med han men istället får jag vara hemma och vara bilskötare. Har jag riktigt tur kanske jag får vattna blommor och ta in post också. Hur som helst när jag späkte mig själv och hoppade upp direkt jag vaknade kändes det exakt som i lumpen; inte ens en sekunds tvekan. Detta får man dock betala igen senare genom att vara lite tröttare lite längre känns det som. På internet är det iaf helt dött den här tiden, 5 personer som är away på msn och 2 personer online på facebookchatten (kan man ens stänga av den). Nu blir det frukost!



Bellagio - Las Vegas

The traveler was active; he went strenuously in search of people, of adventure, of experience.  The tourist is passive; he expects interesting things to happen to him.  He goes "sight-seeing."  ~Daniel J. Boorstin

Epic fail.

Att på NH spruta billig öl ur glasflaska över dansgolvet som att det vore skumpa på tennisveckan i Båstad kan inte bli annat än ett misslyckande, utkastning och hemgång.

Inte nog med det, när vi i gänget har någon form av debriefing utanför kommer samma kille fram och frågar om någon har en cigg förvandlas det hela till en epic fail.
En situation som på något sätt var rolig, tragisk och minnesvärd i en salig blandning.

308 blev 100.

Idag gjorde jag något väldigt "OEmilskt", ville ta en lugn eftermiddag efter föreläsningen innan lunch så jag sköt på lite helgstädning till imorgon. Kom på att jag skulle rensa min hotmail från kontakter jag inte har någon kontakt med (alternativt kan nå via facebook om det mot förmodan skulle behövas). Insåg att det var första gången jag gjorde detta sedan år 2000 eller 2001 då jag skaffade MSN och ersatte ICQ (varför? kan  man fråga då det var bättre). Har haft tre olika mail som inloggning men alltid importerat kontakterna från den föregående - [email protected], [email protected] och sedan 2005, dagens - [email protected]. Antalet kontakter minskade iaf från 308 till 100, de flesta som rök kan jag tänka mig är mailkonton som inte ens används längre.

Ikväll blir det styrelsebytarmiddag med god mat och gott sällskap, resten av helgen har jag inget planerat, kanske "OEmilskt" att känna hur skönt det är också. Dn förkylning jag dragits med senaste veckan ska iaf få se sig besegrad!

Ha en bra helg allihopa =)

Tips på genväg till ett litet lyckligare liv.

Lär dig vissla till Iron Maidens låt The Trooper, när du kan vissla hela låten utan problem lovar jag att du kommer att känna dig lite mer komplett som människa och lite lyckligare!



Tänkvärt.

När Alphaville 1984 släppte sin tidslösa megahit "Forever young" så är jag överygad om att de hade en liten flicka som skulle födas åtta år senare. Denna tös växte upp men inte för att bli vuxen utan att förevigt stanna i åldern 13 år, den jag skriver om är Amy Diamond som aldrig blir äldre. Tänkte på det idag när jag såg reprisen av körslaget.

RSS 2.0