När paniken växer sig stark finns medicinen närmare än vad man tror.

Jag känner att mina spanskakunskaper måste växa i snabb takt innan jag och Rikard åker den 4:e oktober, googlade lite på internet efter nyttiga sidor och hittade denna. Efter att ha läst igenom den sidan känner jag att jag ändå står mig ganska bra i jämförelse med de som klarat intyget på den länkade sidan ;)

Sommarlugnet.

Under sommaren är det hos min generation (80-talister) eller i alla fall bland mina vänner extrem lågsäsong på internet. Att läsa bloggar och kika in facebook tar väl under vinterhalvåret en 30 minuter per dag kanske, nu mitt i juli är motsvarande tid kanske fem minuter. Jag ser det som ett sundhetstecken, att det finns ett hopp för dagens unga och framtiden =P Jag har t.ex. klippt gräsmattan hos mor och far, eller ja snarare det som inte är gräsmatta dvs. där farsan inte kommer åt med åkgräsklipparen. Det var väldigt skönt och bra nyttoträning (när man kombinerar träning med nytta) men en sak är sjukt säker, jag vill aldrig ha en lika stor gräsmatta som min mor och far!

Förresten, alla inklusive mig länkar ju alltid från facebook till sina bloggar. Jag tänkte idag prova göra motsatsen, kika in min senaste statusuppdatering och kommentera ;)

Ibland går Emil ut som en vanlig man och lyssnar på musik från 2010.

Årets sommarlåtar i all ära men alla i min omgivning inklusive mig peppar ju denna låt sommaren 2010:

Med denna låt taggar vi stadsfesten 2010!


Aliquando et insanire iucundum est.

Lurar mig själv i sommarSverige 2010 att dygnet har runt 6-7 timmar mer än vad det egentligen har och oftast blir sömnen lidande! Tänk en sommar med detta väder utan sommarjobb, det skulle innebära en väldig njutning men samtidigt en tom plånbok. Att jag också har ett jobb som jag trivs väldigt bra med gör det hela mycket lättare =)

I förrgår kom Linn på besök i totalt ca 40 timmar, förutom att jag blev tvungen att jobba fyra timmar igår (försökte ge bort passet) och att jag förlorade i kubb, boccia etc. så var det ett väldigt härligt och uppskattat besök! Förlusten i kubb innebar att det blev Beck - Levande Begravd istället för Robin Hood på bio och jag kan nog säga att det är den bästa Beckfilmen jag sett, alla kategorier. Att längta efter någon kan vara jobbigt men när man väl får ses är det en fantastisk känsla. I övrigt sammanfattar jag sommaren så här långt med följande rader:

Fina Linn (på distans större delen av tiden). Sol. Fantastisk midsommar i Samuels stuga. Erik. Skratt. Lite sömn. Ellen. Grönt gräs. Blanda färg till tacksamma kunder. Samuel. Brädspel. Värme. Bill. Ensam i Tjärn. Midnattsol. Caroline. Pajad mobil - en bra deal på en ny. Cykla. Lisa. Familjen. Stafettkubb. Magnus. Midsommartrav för första gången. Sena nätter. Kim med magen. Fotbollstennis. Brunbrända armar och ben. Rikard. Super nintendo. Inaktiv reseplanering. Klas. Myggbett. Nyklippt. Kusin Jim. Skolavslutning i Tjärn med brännboll. Mys med gudbarnet Linnea som börjar bli stor. Världens bästa syster. Sommarbio. Sommar i Skellefteå 2010.

Föregående ord, namn och meningar kan sammanfatta min sommar 2010 så här långt. Utöver det jag har skrivit på listan ovan skulle jag vilja hinna med följande saker i sommar:

Minigolf (har bara blivit en runda i Umeå i år), mera besök till gudbarnet Linnea (om hon ska ha en sportslig chans att känna igen mig efter resan och hon är ju så söt och charmig), Fotbollsgolf (tänkte utmana syster och fader), En fest här i Tjärn med "open grill" (när nu det ska bli), En fest med coopgänget (blev ju ingen ifjol), En lyckad festival (får man ju svaret på efter nästa helg), Snälla kunder (okej, den var krystad) & Mera tid (har så otroligt mycket att hinna med - tror att veckorna jag är ledig innan resan får användas till att hinna med det jag inte hann).

Nej nu blir det lite städning av hus följt av 9 timmar på Coop bygg, därefter semifinal, GO URUGUAY! ;)

RSS 2.0