Lite glad i hjärtat.

Blir man allt när man läser artiklar som den här. Hoppas det ger mig pluggmotivation för resten av dagen! Less på att sitta med instuderingsfrågor och grejer, vill bara ha helg och hänga med vänner :) That's what I like liksom!

Vardag och förkylning!

Är tillbaka med en vardag som består av ca 40 timmars historialäsning varje vecka, väldigt lärorikt men tråkigt att inte ha mer tid över till annat. Kan sakna de kurser där man gick på en föreläsning 2 timmar 2 dagar i veckan och läste lite 1-2 timmar per dag, those days are gone. I alla fall denna termin! Har under senaste veckan dragits med en seg förkylning (som alla andra), den håller dock på att ge med sig och igår var första gången jag kunde träna :)

Har också varit lite nollningsinblandad på sistone, jag och DB blev bjudna på surströmmingen för att vi höll i film och spelkvällen, vilket vi hade gjort ändå :) Surströmmingen var riktigt kul och vi var 6 pers. som hade ett litet gamling bord, jag och Jocke körde också traditionsenligt en surströmmingsrensning för alla som aldrig ätit det tidigare! Jag var rensare och Jocke surströmmingen ;) Hann också med en sväng till Skellefteå och fira Linnea som fyllde 2, under mina 30 timmar i staan han jag också till morfar och visa lite urklipp och bilder från resan samt klippa lite gräs (han fyller ju 86 och har hus trots en stroke i våras), hänga med Erik, Rikard och Bill - lite brädspel och kul att ses igen, slappa i stugan, kolla in Kim ch Tommys nya hus på MB och säga hej till söta Ella så ja det var ett intensivt besök :) I helgen har jag och Linn en av de första nyktra helgerna sen vi kom till Umeå. Igår överraskade Linn med en tre rätters på hemmaplan med en riktig meny och allt :D Mycket gott! Idag blir det plugg, sedan lite stan, Dalen-Linköping och födelsedagskalas hos Alle sen är nog även denna helg slut snart :P

Det var en liten uppdatering från min vardag, trivs väldigt bra och är omgiven av härliga och roliga människor, synd bara att man träffar samtliga; från flickvän till vagt bekanta för lite då det finns för lite tid! Vore härligt om man kunde socialisera för att sedan jobba lite när man hade lust, t.ex. helg 5 dagar i veckan och en arbetsvecka på 2 dagar. Undra vad nationalekonomerna skulle säga om det?


Make the best out of it!

Befinner mig i ett kontrollerat kaos. Känner att jag har massor att plugga och lära mig innan fredag då det är tenta. På samma gång vet jag att om man misslyckas denna gång kommer en andra chans och det är inte hela världen. På ett sätt är det tur att vädret utomhus ger en pluggpepp. Ska försöka hinna träna lite och upprätthålla någon form av vardagsliv sen på fredag är det ju den årliga surströmmingssittningen och det är ju alltid något att se fram emot :) Det var en liten kort uppdatering, nu ska jag ge mig i kast med McKay, hell yeah!

Fruitsmash.

Att köpa frukt är ett konstigt fenomen i meningen att man inte har en aning hur det smakar. Jag tycker att man alltid drabbas av två känslor "åh hade jag vetat att de var så här goda hade jag köpt fler" alternativt "hade jag vetat att de varit så här dåliga hade jag inte köpt några alls. Sitter just nu och tuggar i mig en torr apelsin i bitterhet av att microköerna här på universitetet var så långa!

Hej vardag!

Då var det vardag igen; för första gången på väldigt länge ska jag ha vardag i ett halvår och det känns fin fint! Har under de senaste fyra veckorna (då jag inte skrivit här) lämnat byggen för mest troligt sista gången, skrivit hemtenta med Josef (och 3 veckor senare när vi fick tillbaka den blivit behörig lärare i religion), kommit ganska bra på plats i lägenheten med Linn, haft besök av föräldrarna en helg, lekt fejkinflyttningsfest med de som var här tidigt, kollat så att NH varit sig likt, köpt den tyngsta kurslitteraturboken jag någonsin kommer att läsa (drygt 2,5 kg) och mycket annat. Har tenta nästa fredag men ska försöka vara duktig under dagtid så att kvällarna kan spenderas till sånt som är roligare :) Det var en uppdatering från mitt liv, nu när det är vardag ska jag också försöka att skriva lite mer på denna lilla blogg! Nu peppar jag historieläsning, IKSU, spelkvällar, lite NH, Linn och vänner, god mat, ett sunt liv osv. :P Tjing för denna gång :)

RSS 2.0