Hur stor är chansen?

Kvällens beachvolley förändrades till en spontan spelkväll då det tropiska regnet anlände till staden. En udda konstellation bestående av sex personer tog sig först an "Den försvunna diamanten". När det återstår ca 10 av 30 brickor har fortfarande ingen hittat diamanten och det är Rikards tur att slå. Han kastar tärningen upp i luften så att den landar på spelplanen och vänder en av brickorna, det är inte vilken bricka som helst utan diamanten. Hur stor är chansen? Att göra om exakt samma sak måste vara mer än en på miljonen. Man ska inte bara lyckas flippa en av brickorna utan det måste vara diamanten, som man bara har 10 % chans till att det är. Helt sjukt.

I övrigt är 4 av 11 arbetsdagar i rad avklarade, kan lätt jobba i detta väder då jag vet att en ledighet på 4 dagar väntar därefter. Då kommer dessutom finbesök i form av fröken Bergström från Boden =). Därefter jobbar jag 4 dagar igen, ledig 3 dagar som ska spenderas med tre generationer Marklund i Arjeplog där det blir hjortronplockning (hoppas de är färdiga). Jobb i 10 dagar i sträck för att sedan dra och fjällvandra i 3 dagar med Per och Danne. Min nästa lediga oplanerade dag är alltså den 10:e augusti, jag gillar inte att planera så mycket men då det är sommar och mycket jobb i övrigt känns det otroligt värt! Nu väntar sängen för att få öppna på jobbet imorgon, är du vaken och har vägarna förbi Coop Bygg vid kl 07:30, stanna till utanför så kanske, men bara kanske, kan du höra lite Journey ut i det förmodade morgonregnet.

Lågsäsong för internet = Högsäsong för livet!

Trött och med en påtryckande vätskebrist efter helgens bravader vill jag tacka alla som gjort hela veckan så lyckad =) Jag och Linn hade först tre grymt härliga dagar i Sikfors utanför Piteå med sol, bad och en trekamp som kunde slutat bättre för min del. Pizza och efterföljande öl i byns enda restaurang på torsdagen gick dock bättre. Jobb fredag men en snäll Susanne såg till så att jag kunde gå hem kl 16 istället för 17! Både fredag och lördag hade vi lyckade förfester hos Carro och Mag, festivalen var också nice med mycket folk man kände igen och härligt gung till Ledin, Lena & Orup samt Krutov. Hänvisar till Carros blogg för bilder. Nu ska jag jobba 11 dagar i sträck och förhoppningsvis kommer det gå fort och smidigt. Nu väntar en liter vatten och sömn innan jobb på byggen kl 11-20 imorgon för min del. Hoppas alla har det fint =)

RSS 2.0